Ořechové kuličky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Ořechy chvilku prohřejte na plechu v troubě rozehřáté na 150 °C. Pak je v míse promíchejte s prosátým cukrem, vanilkovým cukrem a vejcem a vypracujte vláčnou hmotu.

2. Celé lískové ořechy také prohřejte v troubě (při stejné teplotě). Pak je zabalte do utěrky a mnutím zbavte slupky.

3. Z ořechové hmoty oddělujte kousky a do každého zabalte lískový oříšek.

Poznámka k receptu

Nepodceňujte kvalitu! Nenahrazujte v receptech máslo jinými tuky a dopřejte si autentickou chuť pravého másla. Doporučujeme např. Alpské máslo od Meggle. Jeho kvalita je zaručena nejen stoletou tradicí, ale také pečlivým výběrem surovin a dlouhým stloukáním.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...