Marcipánky

Seznam surovin

Těsto:

Poleva:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na těsto spolu propracujte prosátou mouku, cukr, máslo, vejce, namleté mandle, citronovou kůru a koření. Zabalte ho do kuchyňské fólie a nechte aspoň 2 hodiny odpočinout v chladu.

Na lehce pomoučené pracovní ploše ho rozválejte na plát o síle asi 3mm a vykrajujte z něj požadované tvary. Klaďte je na plech s pečicím papírem, můžete je potřít rozšlehaným vajíčkem (není nutné) a pečte v horkovzdušné troubě při 160°C asi 10 minut, až získají světle zlatou barvu.

Vychladlé cukroví zdobte polevou smíchanou z prošlehaného bílku a cukru.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...