ČOKOLÁDOVO-KARAMELOVÉ PRECLÍKOVÉ SUŠENKY

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Velký plech vyložte pečicím papírem. Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a rovnoměrně ji na plech rozetřete. Dokud je čokoláda teplá, navrstvěte na ni preclíky – můžou se překrývat.

2. V hrnci rozpusťte cukr s vodou a nechte ho zkaramelizovat. Když zhnědne, přidejte smetanu, povařte a míchejte tak dlouho, dokud se vše nespojí.

3. Karamel rozetřete jako další vrstvu. Pokud zbude čokoláda, rozehřejte ji a na závěr jí plát postříkejte. Posypte solí a dejte do ledničky alespoň na 2 hodiny ztuhnout.

Poznámka k receptu

Buďte kreativní a obyčejné preclíky z obchodu polijte čokoládou a karamelem. Sladkoslaná chuť vás mile překvapí.

CHLAZENÍ 2 HODINY

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...