Brambůrky

Seznam surovin

Náplň:

Vnější vrstva:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Žloutky rozmělněte vidličkou, vpracujte k nim změklé máslo, prosátý cukr a rum a vše utřete do hladké hmoty.

2. Dobře ji propracujte, utvořte malé kuličky (o průměru asi 1 cm) a nechte je v chladu ztuhnout.

3. Na brambůrkovou „slupku“ nasucho prohřejte namleté ořechy. Odstavte je z plamene, přidejte k nim nastrouhanou čokoládu, cukr, bílek a rum a vypracujte vláčnou hmotu.

4. Vytvarujte ji do tvaru válečku. Z něj odkrajujte asi 0,5 cm silné plátky a tvořte z nich placičky, do kterých balte ztuhlé žloutkové kuličky.

5. Můžete je obalit v kakau a nechte v chladu ztuhnout.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...