Bezlepkové sušenky Nominal

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Suroviny na základní recept můžeme libovolně přidávat a kombinovat.
• Sušenky můžeme posypat hořkou čokoládou, kterou si rozdrtíme na menší kousky.
• Vyzkoušet lze také sušená jablka pokrájená na malé kostky se skořicí.
• Další možností je přidat do sušenek nejrůznější oříšky nebo trochu kakaa.
• Pro fit variantu přidáme do sušenek 20 g pohankových vloček, které opražíme na suché pánvi, trochu pomeleme a smícháme třeba s čokoládou.

Postup
Změklé máslo utřeme s cukrem a vejci. Do směsi vmícháme NOMIX, promíchanou s práškem do pečiva a solí. Dále do těsta přidáme ostatní ingredience a necháme chvíli stát. Na pečící papír lžící vytváříme menší sušenky. Počítejme s tím, že se sušenky při pečení mírně roztečou. Pečeme při teplotě 180°C po dobu až 15 minut. Před vyndáním z trouby vyzkoušejte, zda už jsou hotové. Vychladlé je uložíme tak, aby nezvlhly.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...