CROISSANTY V KARAMELOVÉM PUDINKU S BOURBONEM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Předehřejte troubu na 180 °C. Croissanty natrhejte do zapékací misky nebo do několika menších zapékacích misek. V hrnci smíchejte vodu a cukr. Přiveďte k varu a za stálého míchání nechte cukr zkaramelizovat.

2. Za stálého míchání přidejte smetanu, mléko, bourbon a vanilku. Vejce rozklepněte, rozmíchejte a přilijte do směsi. Jemně osolte a ještě teplé nalijte na připravené natrhané croissanty.

3. Dejte do předehřáté trouby péct asi na 15 minut. Ihned podávejte.

Poznámka k receptu

Propojení jemného máslového croissantu s pudinkovým karamelem s nádechem bourbonu vás zaručeně oslní.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...