Biskupský beránek

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Žloutky utřete s máslem a cukrem do husté pěny, vmíchejte do ní střídavě mléko a mouku promíchanou s práškem do pečiva, pak citronovou kůru, rozinky, drobně nesekané ovoce a ořechy.

Nakonec vmíchejte ušlehaný sníh z bílků.

Těsto dejte do máslem vymazané a hrubou moukou vysypané formy na beránka. V předehřáté troubě ho zvolna upečte a opatrně vyklopte. Nechte zchladnout a přelijte rozehřátou polevou.

Poznámka k receptu

Beránka můžete po přelití polevy posypat slunečnicovými semínky v jogurtové a barevné polevě.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...