Salát z radicchia s hruškami

Seznam surovin

Na dresink:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V míse smícháme všechny suroviny na dresink a necháme je stát. Hrušky oloupeme a zbavíme jadřinců, dužninu nakrájíme na nudličky velké asi jako zápalky.

Z fenyklu odkrojíme všechny zaschlé části a zelené konce stonků. Bulvu rozkrojíme podélně na čtvrtiny, pokud je košťál tvrdý, vyřízneme ho, a čtvrtky nakrájíme podélně na tenké nudličky. Když je košťál měkký, nakrájíme jej také na nudličky.

Radicchio zbavíme nejedlých částí a pokrájíme na silnější nudle. V míse opatrně promícháme fenykl s hruškami a radicchiem, salát rozdělíme do misek či talířů a přelijeme dresinkem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...