Salát z jarní zeleniny s třenou nivou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Zeleninu omyjte a osušte. Brambory oškrábejte, nakrájejte na kostky a uvařte v osolené vodě doměkka. Mrkev, kedluben a okurku oloupejte a nakrájejte na tenké lístky. Ředkvičky a cibulku nakrájejte na kolečka.

Hrášek vyloupejte a smíchejte s ostatní zeleninou. Přimíchejte uvařené a trochu vychladlé brambory, salát zakápněte citronovou šťávou, osolte, polijte olejem, promíchejte a rozdělte do misek.

Najemno nastrouhanou nivu utřete s pomazánkovým máslem, rozřeďte smetanou a podle chuti osolte a opepřete. Každou porci přelijte omáčkou a ozdobte pažitkou nebo zelenou petrželkou.

Poznámka k receptu

Podávejte s opečeným bílým pečivem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...