Ruský salát Vinigret

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Omytou a očištěnou mrkev, stejně jako brambory ve slupce, uvařte doměkka. Červenou řepu vařte samostatně (neloupejte ji, přišli byste o řadu cenných živin).

2. Brambory oloupejte, nakrájejte na kostičky, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, olej, osolte, opepřete a nechte vychladnout.

3. Uvařenou mrkev nakrájejte na kolečka, řepu oloupejte a nakrájejte na menší kostičky, přidejte pokrájené kysané zelí, nadrobno nakrájenou kyselou okurku, fazole, případně i hrášek.

4. Nakonec do všeho vmíchejte vychladlé ochucené brambory. Podle chuti salát ještě dosolte a opepřete.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...