Kedlubnové carpaccio s kozím sýrem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Kedlubny oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Jablka zbavte jádřince a pokrájejte. Lusky můžete překrojit, chilli papričky zbavte semínek a nakrájejte na tenká kolečka.

2. Z oleje, limetové šťávy a kůry vymíchejte dresink. Zeleninu promíchejte s dresinkem, rozdělte na talíře a posypte bylinkami a sezamovými semínky.

3. Nakonec na salát rozdrobte kozí sýr, podle chuti dosolte a ozdobte pažitkou.

Poznámka k receptu

Mladá a šťavnatá kedlubna, čerstvý cukrový hrášek a jablka spolu s bylinkami a lahodnými kozím sýrem v sobě mají všechny chutě začínajícího léta.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...