Insalata all’abruzzese - Zeleninovo-tuňákový salát

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Cuketu pokrájejte na středně velké hranoly a uvařte je ve vroucí osolené vodě tak, aby byly al dente, tedy na skus. Stejně uvařte fazolky.

2. Pak obojí zeleninu v míse promíchejte s pokrájenými rajčaty, paprikou a cibulí. Přidejte ančovičky, tuňáka, bazalku i tymián.

3. Kousky chilli papričky patří až na úplný závěr stejně jako olej našlehaný s octem. Salát podle chuti osolte a opepřete.

Poznámka k receptu

Získá si vás kombinací syrové i vařené (al dente) zeleniny a tuňáka s ančovičkami. Skvělý je s čerstvým chlebem a ještě lepší s tím opečeným.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...