Tiritas, zdravý rybí salát

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rybu v misce přelijte citrónovou šťávou, octem, osolte a opepřete. Ponechte 30 minut stát, až ryba jakoby zbělá.

Nálev sceďte a prošlehejte s olejem na zálivku. Přidejte zbylé ingredience, promíchejte, nechte hodinu chladit a podávejte s kolečky limety a tortillami.

Poznámka k receptu

Šéfkuchař Alan Coxon se řadí mezi světovou kuchařskou elitu. Při kompilování přísad pro Starořímský ocet se Coxon inspiroval přímo uměním antických kuchařů. Je vyroben z přírodního vína míseného s kořením, které měli starověcí Římané v oblibě. Vyznačuje se hřejivými chutěmi – římského heřmánku a dlouhého římského pepře a sladkostí medu. V příjemném chuťovém doznívání jsou znát bylinky, ovocné a květinové podtóny.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...