Těstovinový salát s Jidášovým uchem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Jidášovo ucho namočíme do studené vody, necháme ho nabobtnat, pak ho uvaříme doměkka, slijeme a nakrájíme na nudličky.

Cuketu omyjeme, nakrájíme na plátky a krátce je opečeme z obou stran na rozehřátém oleji. Přidáme je spolu s jidášovým uchem do mísy k uvařeným těstovinám a promícháme.

Olivový olej rozmícháme s octem, osolíme, ochutíme kari a pepřem a dobře promícháme. Touto zálivkou přelijeme těstoviny s cuketou a houbami a dobře promícháme. Salát upravíme na talíře, přidáme čekanku nakrájenou na nudličky a před podáváním každou porci lehce poprášíme kari kořením.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...