Taboulé – studený kuskusový salát

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Kuskus promícháme s olivovým olejem a necháme chvilku odpočinout. Přidáme vlažnou, lehce osolenou vodu, promícháme a necháme 20 minut v klidu, aby se voda nasákla. Pak promícháme vidličkou a pokud je zrno ještě stále tvrdé, přidáme ještě další osolenou vodu.

Rajčata, okurku a cibulku nakrájíme na velmi malé kostičky. Limetku oloupeme a také nakrájíme na malé kousky. Nasekáme mátu.

Všechno smícháme, okořeníme a případně dochutíme olivovým olejem (doplníme dle chuti kapary nebo olivy). Necháme v ledničce odpočinout. Hodí se jako samostatné menší jídlo nebo jako příloha k rybám a mořským plodům.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 2

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...