Salát z plodů moře

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Plody moře rozmrazíme. Na velké pánvi rozehřejeme na středně silném ohni olivový olej, přidáme česnek a opečeme ho, potom přidáme plody moře a vyloupané krevety. Zesílíme oheň a plody moře opékáme za stálého převracení několik minut.

Pánev odstavíme a do plodů moře vmícháme citrónovou kůru a šťávu, kapary, sůl, pepř a většinu petrželky několik lístků necháme na ozdobu. Ochutíme, případně přidáme sůl, pepř, citrónovou šťávu nebo olivový olej. Necháme vychladnout, přikryjeme a necháme několik hodin v chladničce rozležet.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...