Salát s lososem a vařenými vejci

Seznam surovin

Na zálivku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Fazolky vložíme do vroucí osolené vody, povaříme je 2 minuty, ihned je zchladíme ve studené vodě a osušíme.

V misce smícháme vinný ocet, hořčici, olej, cibuli, sůl a pepř.

Filety z lososa lehce potřeme olejem, osolíme je, opepříme, vložíme kůží dolů do rozpálené grilovací pánve vytřené olejem a opečeme je z obou stran.

Oprané, osušené a na kousky natrhané salátové listy rozdělíme do hlubokých talířů nebo větších misek. Přidáme zelené fazolky, oloupaná a na měsíčky nakrájená vařená vejce a plátky opečeného lososa a každou porci přelijeme připravenou zálivkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...