Kuřecí salát s jablky, celerem a vejci

Seznam surovin

Na zálivku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Vařená kuřecí prsa nakrájíme na kousky a nasypeme do mísy. Celer oloupeme, nakrájíme na tenké nudličky, orestujeme je v pánvi na rozehřátém oleji do poloměkka, osolíme a po vychladnutí přidáme do mísy k masu. Jablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Nakrájíme je na kostičky, pokapeme citronovou šťávou, také přidáme do mísy a salát opatrně promícháme.

V misce ušleháme majonézu s jogurtem, cukrem a citronovou šťávou a zálivku promícháme se salátem v míse. Dochutíme ho solí a pepřem a necháme vychladit.

Salát rozdělíme do misek a každou porci obložíme oloupanými vařenými vejci nakrájenými na měsíčky a lístky polníčku.

Poznámka k receptu

Salát podávejte jako lehkou jarní večeři, doplněný světlým nebo tmavým pečivem.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...