Fenyklový salát s pomeranči

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Fenykly očistěte, odkrojte tuhé horní řapíky, podélně je rozčtvrťte, vykrojte tuhou část od kořene a jemně je nakrájejte na měsíčky. Nasypte je do mísy, osolte, opepřete, zalijte olejem, promněte a nechte v chladu 10 minut rozležet.

Pak okrájejte kůru z pomerančů až na čistou dřeň. Nad miskou se salátem vykrájejte z pomerančů jednotlivé měsíčky a přidejte je do salátu, pomerančovou kostru do něj vymačkejte.
Přidejte natrhané lístky petrželky, na čtvrtky nakrájené olivy a promíchejte.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...