Tamarindové pyré

Seznam surovin

  • ovoce (tamarindové lusky (exotické), 220g)
  • voda 2 šálky
  • cukr (podle chuti)
Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Tamarindové lusky rozřízněte a vydlabejte lžičkou. Dužinu smíchejte s horkou vodou, cukrem a nechte probublávat v hrnci.

Poznámka k receptu

Může se ale stát, že tekutinu budete muset pomalu přidávat, dužina je lepivá a někdy se vstřebá vody víc. Cukr se dá přidat při přípravě základního pyré nebo až v dalším kroku receptu. Pamatujte ale, že tamarind je opravdu kyselý a cukru je potřeba větší množství. Nezapomeňte odstranit pecky, jsou celkem velké, najdete je snadno.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...