Špenát s rajčátky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Česnek oloupejte a nakrájejte na jemné plátky. Na větší pánvi zahřejte olej a lehce v něm osmažte nakrájený česnek do světle žluta. (Neměl by příliš změnit barvu, aby nezhořkl.)

2. Přisypte rozpůlená rajčátka, řeznou stranou dolů, a opékejte je asi 3 minuty. Přidejte špenát, osolte a lístky nechte jen minutku zavadnout.

3. Lehce přimíchejte jogurt, prohřejte a na závěr okořeňte muškátovým květem. Parmazán nastrouhejte na okurkovém struhadle a hoblinkami sýra posypte jednotlivé porce.

Poznámka k receptu

Podávejte s hovězím burgrem nebo s grilovaným tuňákem, případně se slaným sýrovým muffinem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...