Rolky s ochucenou rýží

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V kastrolu rozpustíme máslo a podusíme na něm na plátky nakrájené žampiony. Pak přisypeme rozmraženou zeleninu a společně dusíme 10 minut. Směs osolíme, opepříme a necháme vychladnout.

Připravenou směs promícháme s petrželkou a vařenou rýží. Rozdělíme ji na zelné listy a opatrně, ale pevně je zatočíme do rolek.

Rolky opečeme z obou stran v kastrolu na rozehřátém oleji. Podlijeme je trochou horkého vývaru a dusíme na mírném ohni pod pokličkou 20 minut. Během dušení rolky podle potřeby podléváme zbylým vývarem.

Poznámka k receptu

Rolky podávejte jako přílohu k masovým pokrmům, nejlépe k mletému masu s omáčkou nebo drůbežímu masu se šťávou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...