Červené a bílé fazole s chorizem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. nejprve si připravte všechny suroviny, samotné vaření je pak doslova bleskové: cibuli a česnek nakrájejte nadrobno, chorizo na kolečka. Z bylinek odtrhněte listy, můžete je i nasekat, fazole slijte.

2. v hrnci nebo hlubší pánvi rozpalte olej a orestujte na něm cibuli a česnek. přidejte chorizo a opečte ho. pak přisypte uzenou papriku a nechte ji krátce rozvonět. Do hrnce přidejte fazole, rajčata a bylinky. osolte, opepřete a pořádně promíchejte. vařte asi 10–15 minut, aby se tekutina v hrnci mírně zredukovala, a podávejte.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...