Cukety s česnekovým přelivem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Cukety nakrájejte na kolečka silná asi 0,5 cm, vložte je do mísy, osolte, zakapejte citronem a promíchejte s jemně nasekanou mátou, petrželkou a dužinou feferonky (bez semínek) nakrájenou na kostičky.

2. Oloupaný česnek nakrájejte na nudličky. Na pánvičce zahřejte olej, přidejte do něj nakrájený česnek a pomalu ho na mírném plameni opečte do světle žluta.

3. Nakrájené cukety s nasekanými natěmi a feferonkou přelijte horkým olejem a lehce promíchejte.

Poznámka k receptu

Podávejte s pečeným filetem z kapra či ze štiky nebo s vepřovou panenkou na rozmarýnu, případně s těstovinami a parmazánem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...