Nejlepší bramborová kaše

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Brambory nakrájejte na stejně velké kousky a propláchněte. Celer nakrájejte na menší kusy. V hrnci přiveďte k varu osolenou vodu. Vložte do ní brambory a celer a vařte asi 15 minut. poté vodu slijte.

2. Vařené brambory i celer propasírujte do hrnce. Smetanu zahřejte v kastrůlku téměř k bodu varu a pak ji postupně vlévejte do brambor a promíchávejte, až bude mít kaše hustou a hladkou konzistenci. Poté přidejte na malé kostičky nakrájené máslo a míchejte, dokud se v kaši nerozpustí. Nakonec dochuťte solí a hořčicí. kaši podávejte horkou.

Poznámka k receptu

Oblíbenou přílohu můžete díky celeru a hořčici dovést k absolutní dokonalosti. každý bude jen marně přemýšlet, čím to, že vaříte nejlepší kaši široko daleko...

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...