Provensálská polévka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Na olivovém oleji orestujte nadrobno nakrájenou cibuli, posekaný česnek a bylinky. Přidejte namočené bílé fazole a zalijte kuřecím vývarem. Přiveďte k varu a vařte, dokud nejsou fazole al dente.

2. Pórek a mrkev pokrájejte na kolečka a spolu s rajčaty přidejte do polévky. Vařte doměkka. Ke konci varu přidejte půlkolečka cukety a dochuťte solí a pepřem.

Poznámka k receptu

V téhle polévce schováte tolik zeleniny, kolik potřebujete. Můžete nakonec přidat i listy špenátu či mangoldu a výsledek bude zase trochu jiný.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...