Domácí česnečka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme v hrnci na rozpáleném sádle. Přidáme několik prolisovaných stroužků česneku, krátce je osmahneme spolu s cibulí a zalijeme horkou vodou.

Přidáme oloupané brambory nakrájené na kostičky a bujónovou kostku, opepříme, okmínujeme, osolíme a vaříme, dokud brambory nezměknou. Těsně před koncem vaření přidáme do polévky uzené maso nakrájené na kostičky.

Do hotové polévky přidáme zbylý prolisovaný česnek a majoránku. Rozdělíme ji do misek nebo talířů a každou porci posypeme nastrouhaným sýrem a osmaženým chlebem nakrájeným na kostičky (krutony).

Poznámka k receptu

Máte-li rádi ostřejší polévky, přidejte spolu s bramborami i trochu mletého chilli.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...