Boršč II

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Maso, skelety a nahrubo nakrájenou kořenovou zeleninu zalijte ve velkém hrnci studenou vodou, uveďte do varu a pak pozvolna vařte asi 3 hodiny. V začátku varu sbírejte vzniklou pěnu, aby se vývar nezkalil. Sceďte ho, libové maso nakrájejte na menší a úhledné kousky.

2. Maso vraťte do vývaru, přidejte zelí, řepu a brambory a povařte 15 až 20 minut.

3. Mezitím osmažte na rozehřátém sádle nahrubo nakrájenou cibuli a mrkev. Vmíchejte rajčatový protlak a cukr. Směs přidejte do polévky a povařte ještě 5 minut. Polévku dochuťte, přidejte do ní nakrájený kopr a česnek a podávejte

Poznámka k receptu

Tato polévka se stala synonymem ruské kuchyně, ale její nejlepší verze pocházejí opět z Ukrajiny.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...