Rychlý hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Housky nakrájejte na kousky a namočte do vody. Důkladně je vyždímejte a smíchejte s namletými játry.

2. Cibuli nakrájejte nadrobno a osmahněte na oleji. Poté ji přidejte do směsi s játry. Osolte, opepřete, přimíchejte vejce, strouhanku a trochu nasekané petrželové natě. Dejte na asi 20 minut do chladničky odpočinout.

3. Mezitím do vývaru vhoďte mrkev nakrájenou na kolečka a hrášek a přiveďte k varu.

4. Z chladničky vyndejte játrovou směs a tvořte z ní kulaté knedlíčky. Ve vývaru je vařte asi 8 minut.

5. Jednotlivé porce ještě dozdobte petrželkou.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...