Drůbeží vývar se zeleninou a kuřecími knedlíčky

Seznam surovin

Na knedlíčky:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Mleté maso promícháme s vejci, přidáme mouku, ochutíme solí, muškátovým květem a pepřem a směs necháme nejméně 15 minut odpočinout v chladu.

Mezitím v hrnci uvedeme do varu vývar a povaříme v něm nakrájenou zeleninu. Nudle uvaříme zvlášť v osolené vodě.

Z vychlazené masové směsi utvoříme knedlíčky velké jako pingpongové míčky, zavaříme je do vroucího vývaru se zeleninou a povaříme 5 minut.

Polévku dochutíme solí a pepřem, přidáme do ní uvařené nudle a při podávání ji posypeme nakrájenou petrželkou.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...