Ukrajinský boršč

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso vložíme do hrnce s 3 l vody, přidáme 4 kuličky pepře, bobkový list a vaříme na nízkém plameni asi jeden a půl hodiny.

Vepřové maso vyjmeme, dáme stranou a hovězí dovaříme. Slaninu umeleme ve strojku na maso. Česnek rozdrtíme, promícháme se slaninou a krátce osmahneme na pánvi. Do pánve s česnekem a slaninou přidáme všechnu nakrájenou zeleninu (kromě řepy) a osmahneme.

Potom vše vložíme do hrnce s hovězím a vaříme dalších 20 minut. Do hrnce přidáme červenou řepu, rajský protlak, zakápneme citronovou šťávou, dosolíme a necháme přejít varem. Maso nakrájíme na
kusy a vrátíme do polévky.

Před podáváním do každého talíře s polévkou dáme lžíci zakysané smetany.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...