Thajská polévka s krevetami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do rozehřáté pánve wok (nebo hlubší pánve) vložíme tamarindovou pastu, jemně nasekané chilli papričky, rozetřený česnek, jemně nakrájený zázvor, rybí omáčku a cukr, přilijeme rybí vývar, přidáme limetkové listy a citronovou trávu a přivedeme k varu. Stáhneme plamen, přidáme tence nakrájenou mrkev a polévku necháme 15 minut vařit bez pokličky.

Pak přidáme nahrubo nasekanou nať koriandru, rozpůlená rajčátka a krevety a ještě 5 minut povaříme.

Polévku podáváme posypanou nasekaným koriandrem a s půlkou limetky na dochucení.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...