Studená španělská polévka s rajčaty –gazpacho

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Spařená a oloupaná rajčata nakrájená na kousky, papriku zbavenou jádřince a pokrájenou na menší kousky, česnek nakrájený na čtvrtky, cukr, víno, olej a citronovou šťávu dejte do mixéru, osolte okořeňte chilli a vše rozmixujte.

Směs pak promíchejte s většinou oloupané okurky nakrájené na malé kostičky, jarní cibulky nakrájené na jemná kolečka a oliv nakrájených na kolečka (můžete vyzkoušet také pikantní sušené olivy) a dejte vychladit do ledničky.

Každou porci potom posypte zbylou okurkou, cibulkou, olivami a jemně nasekanou petrželkou. Podávejte s grilovaným pečivem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...