SKĚLÁ MRKVOVÁ POLÉVKA

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Mrkev nakrájejte na stejně velké kousky (polévku budete mixovat, takže si nelámejte hlavu s tvarem), cibuli nadrobno. V hrnci rozpalte máslo a mrkev opečte dozlatova, přidejte cibuli a koření a ještě chvilku opékejte, aby mrkev zprůsvitněla a koření se rozvonělo. Přilijte vývar, osolte, opepřete a vařte, dokud mrkev nezměkne. 2. Tyčovým mixérem obsah hrnce rozmixujte dohladka, a pokud je třeba, dochuťte medem nebo citronovou šťávou (záleží na kvalitě a stáří mrkve, křupavé jarní mrkvičky žádnou další chuťovou podporu nepotřebují). Podávejte posypané oblíbenými zelenými bylinkami.

Hodnocení: 2,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 2

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...