Rýžová polévka s droždím Tebi

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Rýži uvařte do poloměkka. Pak k ní přidejte pokrájenou kořenovou zeleninu s kukuřicí a vše uvařte doměkka. Ke konci vaření přidejte řapíkatý celer, po 10 minutách odstavte.

2. Až polévka mírně zchladne, zahustěte ji droždím Tebi, osolte, ochuťte čerstvě namletým pepřem a přidejte do ní olej.

3. Podávejte ji posypanou klíčky a najemno pokrájenou pažitkou.

Poznámka k receptu

Polévka jemné chuti, ale mohutného dosahu díky bílkovinám, vitaminům skupiny B, minerálním látkám a stopovým prvkům.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...