Hustá luštěninová polévka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. V hrnci rozehřejte olej, přidejte nasekanou cibuli a za stálého míchání ji nechte na mírném ohni zpěnit. Přisypte jemně nakrájenou mrkev, celer, kedlubnu, brambory a česnek.

2. Vše zalijte 1 litrem horké vody, osolte, okořeňte jemně nakrájenou feferonkou a přiveďte k varu. Poté snižte teplotu a pomalu vařte 10 minut. Pak přidejte celá rajčátka.

3. Fazole a cizrnu slijte, propláchněte studenou vodou, aby odtekl šlem, a nechte na cedníku okapat. Přidejte je do polévky a vše vařte na mírném ohni ještě 5 minut.

4. Jednotlivé porce posypte nastrouhaným parmazánem a jemně nasekanou petrželkou.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...