Gazpacho s marinovanými krevetami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Zeleninu důkladně omyjeme a nakrájíme na menší kostičky, přidáme pokrájený česnek a nasekané 2/3 bylinek, osolíme, vložíme do skleněné misky a necháme odležet v lednici.

Krevety vložíme do misky, zakápneme citronovou šťávou, olivovým olejem a přidáme bylinky. V lednici necháme marinovat.

Takto připravenou zeleninovou směs důkladně rozmixujeme a propasírujeme přes jemné síto, dochutíme solí, pepřem a lžičkou tabasca. Připravenou zeleninovou šťávu podáváme v hlubokém talíři, dozdobíme pokrájenou zeleninou a marinovanými krevetkami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...