Červená rybí polévka s česnekem a vínem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z masa a odřezků uvařte v osolené vodě vývar, přeceďte ho přes husté síto a maso lehce propasírujte.

Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na kostičky. Papriky zbavte jádřinců a semínek a nakrájejte na kostičky. Pokud máte masa dostatek, vykostěte jej a nakrájejte na malé kousky.

Cibuli oloupejte, nasekejte najemno a osmahněte na oleji. Přidejte mletou papriku, najemno nasekaný česnek, rajčata a papriky. Podlijte vínem a přidejte asi 1 l vývaru.

Nechte 5 minut povařit a přidejte nadrobno nasekané feferonky, pokrájené maso, osolte, opepřete a ještě 5 - 10 minut povařte.

V osolené vodě uvařte nudle, sceďte je a přidejte do hotové polévky.

Každou porci můžete posypat nasekanou petrželkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...