Ovoce v papilotě

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Brambory nakrájejte na tenké plátky (malé stačí rozpůlit), cibuli na klínky, šalvěj nasekejte. všechny suroviny vsypte do mísy, osolte, opepřete a zakápněte olejem. Připravte si 4 pláty pečicího papíru a brambory na ně rozdělte. Každou porci podlijte vermutem a balíčky uzavřete. Pečte v troubě předehřáté na 200°C asi 30–40 minut. ihned podávejte.

Poznámka k receptu

Papilota je ideální řešení dezertu, když máte hosty. Balíčky připravte předem a pak je jednoduše strčte do trouby. můžete se v klidu bavit, dokud není čas chuť. její sladkost totiž zvýrazňuje zemitou chuť brambor. Šalvěj pak dodá nečekané aroma, fungovat bude i tradičnější rozmarýn nebo tymián.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...