GRILOVANÝ ANANAS S KOKOSOVOU OMÁČKOU

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Kokosové mléko smíchejte se smetanou (tu můžete předem i trochu našlehat) a s kořeněným rumem. Směs můžete podle chuti dosladit třtinovým cukrem, ale nebývá to třeba.

2. Ananas oloupejte a nakrájejte na klínky. Pokud je střední část hodně dřevnatá, vykrojte ji. Klínky napíchejte na špejle a ze všech stran ogrilujte. Podávejte s kokosovou omáčkou a čerstvou mátou.

Poznámka k receptu

Grilované ovoce je ten nejlepší dezert. Můžete zkusit broskve, třešně, meloun i obyčejná jablka, králem grilovačky je ale bezesporu ananas. Jeho chuť se teplem totiž dokonale rozvine.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...