Čerstvé jahody se smetanou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Jahody rozmačkáme s moučkovým a vanilinovým cukrem (několik velkých jahod si necháme na ozdobení) a polovinu rozdělíme na dno sklenek nebo misek. Přidáme vrstvu částečně rozdrcených krekrů a další vrstvu oslazených jahod. Zakysanou smetanu rozmícháme se skořicovým cukrem a také přidáme do sklenek. Na závěr do každé sklenky přidáme podle chuti celé krekry a každou porci ještě ozdobíme větší rozkrojenou jahodou.

Poznámka k receptu

Poháry jsou vynikající i jako rychlé pohoštění pro návštěvu. Pak do pohárů pro dospělé můžete přidat i trochu griotky nebo jahodového likéru.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...