Broskvový koktejl s čokoládou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Broskve spařte, oloupejte, rozpulte, odstraňte pecku a nakrájejte na kousky. Vložte je do mixéru, přidejte citronovou šťávu, cukr, minerálku, jogurt (trochu si nechte na ozdobu) a dobře rozmixujte.

Sklenice předem vychlaďte a nalijte do nich v pruzích po stěnách čokoládovou omáčku (trochu nechte stranou na ozdobu). Nemáte-li hotovou omáčku, rozehřejte ve vodní lázni 50 g čokolády na vaření se 2 lžícemi smetany.

Do sklenic opatrně vlijte ovocný koktejl, ozdobte čokoládou, jogurtem a lístkem čerstvé máty nebo meduňky.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...