Pečené daňčí maso s bio rýží

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso upravte na váleček, prošpikujte klínky slaniny a česnekem, osolte, opepřete, potřete olejem, posypte provensálským kořením a nechte rozležet několik hodin v chladu.

Pak maso opékejte ze všech stran na lžíci oleje na rozehřáté pánvi, přendejte do pekáčku, malinko podlijte a zvolna pečte asi 1 hodinu, až je maso měkké.

Mezitím propláchněte rýži a uvařte ji se špetkou soli doměkka.

Na lžíci oleje zvolna opečte doměkka pórek, vmíchejte rýži a společně krátce prohřejte.

Maso nakrájejte na plátky, rozdělte na talíře a přidejte rýži.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...