Bylinková hlavička

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na části sádla zpěníme jednu cibuli nasekanou nadrobno, přidáme játra nakrájená na kousky, osmahneme je, podlejeme pivem a krátce podusíme.

Na zbývajícím sádle necháme zesklovatět druhou nakrájenou cibuli, přidáme směs nasekaných bylinek spařených horkou vodou a krátce podusíme.

Strouhanku zalejeme mlékem a necháme ho vsáknout.

Uzené a vepřové maso nakrájené na kostičky smícháme s nakrájenou slaninou, dušenými játry, bylinkovou směsí a namočenou strouhankou. Zapracujeme vejce rozkvedlaná se špetkou soli, pepře a muškátového oříšku. Směs vložíme do vymazaného pekáče a pečeme v předehřáté troubě při 160 °C asi 40 minut. Hlavičku podáváme se zeleninovým salátem

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...