Výpečky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Oloupané stroužky česneku nakrájíme na plátky a rozprostřeme spolu s cibulí na dno pekáče lehce vymazaného sádlem.

Vepřovou plec a bůček omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Hodně je nasolíme, okmínujeme a vložíme do pekáče.

Pekáč zakryjeme pokličkou, vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a maso pečeme za průběžného obracení a lehkého podlévání vodou. Když je maso dostatečně měkké, odstraníme pokličku a dále pečeme, dokud není maso dozlatova opečené (celkem asi 90 minut).

Poznámka k receptu

Nebojte se upéct maso do hezké tmavší barvy. Jen tak si tuhle dobrotu opravdu vychutnáte.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...