VEPŘOVÝ ŠPÍZ S MANGEM

Postup přípravy

1. Maso nakrájejte na kostky asi 3x3 cm, vložte je do misky s olejem a hořčicí, důkladně ve směsi obalte, opepřete, osolte a nechte chvilku marinovat.

2. Mango oloupejte a nakrájejte na kostky stejně velké jako maso. Na jehly napichujte střídavě maso a mango. Na těžké pánvi rozpalte olej a špízy opečte. Dochuťte pořádným střikem citronové šťávy, jako příloha se hodí rýže.

Poznámka k receptu

Recept pochází z Nigelovy kuchařky Jídlo, které skýtá desítky jednoduchých, přitom skvělých jídel pro chvíle, kdy nechcete nijak extra vařit, ale rychle a dobře se najíst. Klíčové jsou hlavně suroviny – doporučujeme kvalitní maso a zralé ovoce.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...