Hamburský hrnec

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso vložte do velkého hrnce se studenou vodou, nasypte do něj půl lžičky soli, přiveďte k varu a přikryté vařte při mírné teplotě asi 30 minut.

Zelené fazolky omyjte, očistěte, popř. odstraňte vlákna. Nechte je celé nebo je můžete překrojit na půlky. Hrušky omyjte, oloupejte a rozčtvrťte. Brambory omyjte, oloupejte a rozkrájejte na kusy (malé brambory nechte celé).

Fazolky přidejte k masu spolu se saturejkou a vařte 10 minut. Potom přidejte hrušky a brambory a zakryté vařte, dokud brambory nezměknou.

Bůček vyjměte a nakrájejte na plátky. Odstraňte saturejku a pokrm ochuťte solí a pepřem.

Vše rozdělte na talíře a porce ozdobte petrželkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...