Vepřové maso s pomerančovou šťávou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso omyjte, osušte a nakrájejte na nudličky. Papriku nakrájejte na tenké proužky, pórek na kolečka (zelenou část dejte stranou) a cibuli nasekejte najemno.

V hluboké pánvi rozehřejte olej, vložte do něj cibuli s masem a za stálého míchání orestujte. Přidejte sůl a kari, zalijte pomerančovou šťávou, přidejte zázvor a prolisovaný česnek a poduste asi 5 minut (aby bylo maso měkké).

Nasypte do pánve pokrájený pórek s paprikou a 5 - 8 minut povařte (zelenina se nesmí rozvařit).

Poznámka k receptu

Podávejte s dušenou rýží a přizdobte pokrájenou zelenou částí pórku. K pokrmu můžete podávat kompot z tropického ovoce.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...