Vepřové maso v šunce

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Jemně nasekejte rajčata a olivy, smíchejte je s polovinou utřeného česneku, bazalkou, sýrem, solí a pepřem.

Do masa zařízněte podélně dva zářezy asi 2 - 3 cm hluboké a naplňte je připravenou směsí. Pak maso osolte, opepřete a potřete zbytkem česneku. Obalte plátky šunky a ovažte potravinářským provázkem.

Dejte do olejem vytřeného pekáčku, vložte do vyhřáté trouby na 220 °C a pečte zprudka 10 minut. Podlijte, teplotu snižte na 180 °C, zakryjte poklicí a zvolna pečte doměkka. Podle potřeby podlévejte a přelévejte vypečenou šťávou. Podávejte s různě upravenými bramborami.

Poznámka k receptu

Podávejte s různě upravenými bramborami.

Hodnocení: 4,7/5

Hodnotilo: 3

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...