Vepřová pečeně plněná omeletou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Mrkev a cuketu očistěte, nakrájejte na malé kostičky, krátce povařte v osolené vodě a nechte okapat. Vejce rozšlehejte se solí a vlijte na olejem vytřenou rozehřátou pánev. Posypte těstíčko zeleninou a usmažte omeletu.

Maso omyjte, osušte, rozkrojte na plát, osolte a naklepejte. Na maso položte omeletu a stočte do rolády, kterou převažte provázkem. Na pekáčku na rozpáleném oleji roládu opečte ze všech stran. Rajský protlak smíchejte se sójovou omáčkou a grilovacím kořením, směsí potřete maso, podlijte troškou vody a vložte do trouby vyhřáté na 200°C a pečte. Po 10 minutách teplotu snižte na 180°C a roládu upečte doměkka. Často podlévejte vodou a přelévejte vypečenou šťávou.

Hotovou roládu nechte úplně vychladnout (i do druhého dne), nakrájejte ji na úhledné plátky a podávejte s pečivem a zeleninou.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...